17.4 C
Campulung Muscel
luni, 20 mai, 2024

Un argeșean a fost arestat după ce a furat o remorcă cu anvelope

Alte Știri

Un tânăr ce a furat o remorcă încărcată cu anvelope a fost reținut la aproape patru luni de la producerea furtului. Prejudiciul nu a fost recuperat.

Remorca încărcată cu anvelope se afla pe marginea unui drum din Argeș. Bărbatul în vârstă de 37 de ani a acționat împreună cu un complice. Cei doi au cauzat un prejudiciu de 80.000 de euro, prejudiciu ce nu a fost recuperat.

Remorca se afla parcată pe marginea unui drum care duce către autostrada A 1, din Argeș. Complicele acestuia a fost reținut de către autoritățile din Belgia pentru fapte similare.

Prejudiciul nu a fost recuperat

„Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 10 spre 11 septembrie 2022, bărbatul, împreună cu un bărbat de 21 de ani, din Răteşti, ar fi sustras o semiremorcă, încărcată cu anvelope, în valoare de aproximativ 80.000 de euro, parcată pe marginea DN 65 B.

Pentru săvârşirea faptei, bărbaţii ar fi folosit un autocamion, căruia i-au ataşat plăcuţe cu număr de înmatriculare fals, autocamion identificat, ulterior, de către poliţişti, pe raza judeţului Suceava, fără semiremorcă. În ziua de 03 ianuarie a.c., bărbatul de 37 de ani a fost identificat, pe raza localităţii Răteşti, şi a fost condus la audieri, în baza unui mandat de aducere”, transmite Poliţia judeţeană Argeş.

Polițiștii au precizat că jaful a fost raportat la câteva zile după ce acesta s-a produs.

Ultimele Știri

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal. Autoritățile locale...

Alte știri din aceeași categorie