13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Bărbat prins cu permis fals! Acesta a fost trimis în judecată!

Alte Știri

Bărbat prins cu permis fals! Acesta a fost trimis în judecată!

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu permis retras sau anulat, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 15 februarie 2022, în jurul orei 04.45, un bărbat de 50 de ani, din Băbana, a fost depistat conducând un autoturism, pe b-dul Nicolae Bălcescu, având permisul de conducere anulat printr-o sentință penală.

De asemenea, bărbatul a prezentat, pentru control, un permis de conducere emis de autoritățile poloneze. În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că bărbatul nu figurează ca fiind titularul unui permis de conducere emis de autoritățile poloneze, actul prezentat fiind un fals.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie