19.1 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Mormântul din grădină a viralizat Schitu Golești

Alte Știri

Mormântul din grădină a viralizat Schitu Golești. De câteva zile, mass-media prezintă un caz mai puțin obișnuit spre deloc, cazul unei bătrâne înmormântate într-o grădină din comuna musceleană Schitu Golești.

Aceasta avea o fiică și trei nepoți. Toți locuiau în comuna Albota.
Situația materială a familiei nu era una extraordinară, bătrâna cât și fiica ei, aveau ajutoare sociale. Familia face parte dintr-o organizație religioasă în care membrii se ajută între ei.

Spre finalul vieții bătrâna a ajuns într-un spital azil, dusă, se pare, de biserica la care se afiliaseră.

“Familia este foarte liniștită, bătrâna are 3 nepoți. Cea mai mică, este la Pitești, este foarte deșteaptă, face traduceri, este un copil deosebit. Nepotul cel mare își face căsuță în curtea casei, cred că s-a și căsătorit, iar mijlocul, e acasă acolo cu fiica bătrânei, mama lui. Nu am auzit să facă probleme, nici nu știam de cea bătrâna că s-a stins.
Nu am văzut mormântul aici, nu am avut de unde să știu”, spune o bătrâna din Albota.

La primăria Albota, nu a fost făcută nicio solicitare pentru înmormântarea bătrânei sau pentru sprijinirea financiară a familiei pentru un loc de veci sau înhumare. Asta probabil pentru că, pastorul de la fundația religioasă la care se afiliase familia, s-a ocupat de înmormântarea femeii, pe raza comunei Schitu Golești. În grădină de pe dealul Godeni, în proprietatea personală a pastorului, fapt pentru care, acesta a fost și sancționat cu suma de 5.000 de lei.

VIDEO. După celebra barză, acest mormânt din grădină a scos Schitu Golești din anominat. Acest subiect s-a viralizat imediat după ce un localnic a pus fotografia cu mormântul pe pagina sa de socializare. Femeia a fost înmormântată în acest loc la sfârșitul anului 2021. De atunci autoritățile locale, prin vocea primarului Vasile Tudorel Miriță au sesizat instituțiile competente.

Ultimele Știri

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 – Pitești – Mioveni!

Argeșul pe primul loc. S-a depus cererea de finanțare pentru A1 - Pitești - Mioveni! Compania Națională de Administrare a...

Alte știri din aceeași categorie