13.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

L-a omorât porcul înainte să îi taie gâtul

Alte Știri

L-a omorât porcul înainte să îi taie gâtul. Un măcelar a murit în timp ce încerca să sacrifice un porc în Hong Kong, a anunțat poliția orașului.

Măcelarul, în vârstă de 61 de ani, care lucra în abatorul Sheung Shui de la periferia de nord a orașului, a fost doborât la pământ de porcul care se zbătea. Mai mult decât atât porcul având o rană de 40 de centimetri, provocată de satârul cu care voia sa omoare animalul.

Totul s-a întâmplat după ce bărbatul a împușcat porcul cu un pistol electric asomator. Însă animalul și-ar fi revenit brusc, după care l-a pus la pământ pe măcelar – a anunțat poliția, potrivit CNN.

L-a omorât porcul înainte să îi taie gâtul

Un coleg l-a găsit pe bărbat în stare de inconștiență, cu satârul în mână și o rană la piciorul stâng, a declarat poliția. A fost dus la spital și, ulterior, a fost declarat decesul.

Poliția a precizat că, deocamdată, cauza morții nu a fost stabilită.

Departamentul de Muncă al orașului Hong-Kong a anunțat că a fost deschisă o anchetă.

„Departamentul de Muncă este întristat de moartea persoanei respective. Își exprimă cea mai profundă simpatie familiei sale.

Vom finaliza ancheta cât mai curând posibil pentru a identifica cauza accidentului. Pentru a stabili răspunderea titularilor de obligații și a recomanda măsuri de îmbunătățire. Vom lua măsuri conform legii, dacă există vreo încălcare a legislației privind siguranța muncii”, a spus un purtător de cuvânt al departamentului.

De asemenea, Direcția de Igienă Alimentară și a Mediului din oraș, care gestionează abatoarele de animale, a transmis condoleanțe familiei bărbatului într-un comunicat.

Sursa: CNN

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie