11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Explozie la o rulotă de tip fast-food

Alte Știri

Explozie la o rulotă de tip fast-food. Apelul la 112 a fost dat astăzi, 23 ianuarie, în jurul orei 13:00, iar la fața locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri și medici.

La fața locului au intervenit 3 echipaje EPA SMURD, un echipaj SAJ și un echipaj de stingere. Rulota de tip fast-food este de aproape două săptămâni în centrul comunei, fiind a unui localnic.

Explozia se pare că a fost provocată de la o butelie pe gaz

Explozia se pare că a fost provocată de la o butelie pe gaz. „La un moment dat s-ar fi produs o explozie, din care a rezultat vătămarea corporală a cinci persoane, respectiv a celor doi care își desfășurau activitatea în rulotă, și a altor trei persoane în vârstă de 3, 28 și 38 de ani din Botiza”, a transmis IPJ Maramureș.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale. De asemenea, în urma deflagrației a rezultat și distrugerea unui autoturism, care se afla parcat în imediata apropiere a rulotei.

„În cauză, se efectuează cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă și nerespectarea măsurilor de securitate în muncă”, a mai transmis IPJ Maramureș.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie