9.7 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

A devenit virală. Filmarea cu tiristul care fură motorină de la un coleg

Alte Știri

A devenit virală. Filmarea cu tiristul care fură motorină de la un coleg. Un șofer român de TIR care staționa într-o parcare pe marginea unei autostrăzi din Anglia a surprins un coleg, tot român, care încerca să-i fure motorina din rezervorul camionului.

El a fotografiat camionul hoțului și l-a filmat când fugea din parcare, târând după el furtunul cu care fura combustibil. A postat apoi imaginile pe mai multe grupuri de Facebook ale camionagiilor români.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

A devenit virală. Filmarea cu tiristul care fură motorină de la un coleg

„Salut, colegi! Haideți să îl facem cunoscut pe domnul. L-am prins la rezervor cu furtunul întins să îmi golească rezervorul în parcarea de pe M4 Reading. A fugit cu furtunul după el. Vă salut! Drumuri bune și aveți grijă!”, a scris șoferul român de camion. Reacțiilor șoferilor români nu au întârziat să apară și mulți dintre ei au recunoscut camionul hoțului, înmatriculat în Argeș.„Degeaba ai anunțat poliția, a încercat și la mine acum un an, pe M2, am anunțat poliția și nimic. El în continuare stă mereu parcat la Thurrock”, a scris un șofer.

Un altul a publicat în comentarii o listă cu numere de înmatriculare, majoritatea din Argeș și Dâmbovița, culoarea și marca vehiculului, cu TIR-uri care au fost prinse când șoferii lor furau motorină în parcările din Europa. TIR-ul surprins acum în Anglia apărea și el pe listă.

Un alt șofer a scris că într-o parcare de pe M25, tot în Anglia, luni de dimineață, pe 20 februarie, același camion a fost parcat lângă el și șoferul încerca să fure combustibil, dar a fugit, ca și acum.

Puteți citi articolele ziaruldinmuscel.ro în Google News și Google Discover (pe mobil și desktop).

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie