18 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Unde a participat primărița Elena Lasconi, pe silent, la Slujba de Înviere

Alte Știri

Unde a participat primărița Elena Lasconi, pe silent la Slujba de Înviere. Înainte de Sărbătorile Pascale, edilul orașului de la poalele Mateiașului a fost implicat într-un scandal politic mediatizat la nivel național.

După ce a ieșit în public cu declarații jignitoare la adresa membrilor unui alt partid politic, Elena Lasconi a dispărut din peisaj cu declarațiile. Nu tu Facebook, nu intervenții la TV. Nimic, nimic. Nici posturile naționale care au mediatizat cazul nu au putut să îi rupă o declarație oficială, după gafele comise.

Unde a participat primărița Elena Lasconi, pe silent, la Slujba de Înviere

Pe silent, Elena Lasconi a participat la Slujba de Înviere în centrul Câmpulungului. Preoții de la biserica Sfântul Nicolae de câțiva ani scot o scenă în capul Bulevardului Pardon unde oficiază Slujba de Înviere.

Anul acesta au participat sute de câmpulungeni și nu numai pentru a lua lumina sfântă. Printre ei a stat retrasă și Elena Lasconi, după care a făcut o postare scurtă pe pagina de socializare cu acest mesaj –  Hristos a înviat! -.

La capitolul zâmbet și vestimentație a stat foarte bine. Se poate vedea și în fotografia de la articol.

Dar avem o întrebare, pentru edilul localității Câmpulung, pe această cale. Dumneavoastră ați văzut scena pe care s-au suit preoții pentru a oficia slujba. Mai ales scara? Și nu a fost doar unul. Mai mulți care au scăpat teferi.

Dacă trosnea improvizația și veneau slujitorii Domnului cu fustele în sus, în văzul la sute de persoane? Chiar aproape o mie….Iar ajungea orașul, vedetă națională. Ca să vedeți că nu batem câmpii vă prezentăm scena sau cum s-o numi ea…

Ultimele Știri

Afaceristul din Argeș care a dat lovitura vieții. Cum a păcălit banca printr-o metodă inedită

Afaceristul din Argeș care a dat lovitura vieții. Cum a păcălit banca printr-o metodă inedită. Omul de afaceri a...

Alte știri din aceeași categorie