11.9 C
Campulung Muscel
joi, 9 mai, 2024

Mii de baloane, bomboane și cărți pentru copiii Câmpulungului

Alte Știri

Mii de baloane, bomboane și cărți pentru copiii Câmpulungului. A fost cea mai mare acțiune organizată de un partid politic până în prezent.

Organizația PSD Câmpulung, alături de coordonatorii de la județ au decis ca de 1 Iunie să ia la pas străzile din orașul de la poalele Mateiașului, pentru a aduce bucurie în sufletul copiilor de toate vârstele.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Child Day – DNMix

Ce-ar fi să poți retrăi momentele magice ale copilăriei în fiecare zi? Ar fi minunat, cu siguranță, așa cum a simțit din plin și echipa #PSD astăzi la #Câmpulung!

Mii de baloane, bomboane și cărți pentru copiii Câmpulungului

Deputații Simona Bucura Oprescu – secretar executiv al PSD Arges, Pavelescu Nicolae și Remus Mihalcea, alături de subprefectul Ciprian Neculăescu, de Georgel Mădulărea – președintele PSD Câmpulung, de Marinică Fologea – secretar executiv PSD Câmpulung, consilierul municipal Gabriel Neacșu, Corina Scarlat și Magdalena Dorcioman, precum și membri ai TSD Argeș au petrecut #Ziua_Copilului în mijlocul câmpulungenilor.

Au oferit bomboane, baloane și cărți de povești copiilor de toate vârstele, luând la pas cartierele municipiului.

Dar, dincolo de orice, s-au bucurat împreună cu cei mici și mari din Câmpulung de o zi minunată în care cel mai important a fost să redescoperim copiii din noi și să prețuim clipele frumoase pe care ni le oferă viața!

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ Atafuta light and cute BGM(832170) – Yatto_Aetane

La mulți ani, copii de toate vârstele!

Zâmbete, culoare și voie bună la #Câmpulung de 1 Iunie!

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel

♬ Uiuaa – DJ Lunox

Câmpulungul ne-a zâmbit ieri prin chipurile fericite ale copiilor de toate vârstele.

#Copiii ne-au reamintit că râsetele, dragostea și inocența nu țin cont de timp sau de loc, ci de vibrațiile pozitive ale sufletului, a scris deputatul Simona Bucura-Oprescu pe pagina sa de socializare.

Mărturie rămân aceste fotografii însuflețite pe care le împărtășim cu dumneavoastră și Aici.

Ultimele Știri

VIDEO. Hram la biserica Fundeni din Câmpulung. Găzduiește racla cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina

VIDEO. Hram la biserica Fundeni din Câmpulung. Găzduiește racla cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte...

Alte știri din aceeași categorie