13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 17 mai, 2024

Crima care a îngrozit Muscelul. Bărbat tânăr găsit mort!

Alte Știri

Crima care a îngrozit Muscelul. Bărbat tânăr găsit mort! Crimă înfiorătoare în comuna Schitu Goleşti, sat Valea Pechii! Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitate, a fost găsit mort, săptămâna trecută, în propria locuinţă. Pe trupul său find găsite cinci urme de răni provocate prin înjunghiere!

Grecu Marian în vârstă de 43 ani, a fost părăsit de soție. Aceasta ar fi plecat cu cei doi copii la amant, un cioban din zonă. Bărbatul ar fi intrat în depresie, iar despărțirea l-a aruncat în băutură.

Crima care a îngrozit Muscelul. Bărbat tânăr găsit mort!

Lucra la o fabrică în zonă și câștiga destul de bine.

Criminalul sau criminalii nu au fost deocamdată depistaţi, există un cerc de suspecţi, însă, pare-se că totul va ieşi la iveală în urma expertizei ADN.

Surse din cadrul anchetatorilor ne-au dezvăluit faptul că această crimă ar fi avut loc în seara zilei de 15 august, de Sfânta Maria. Potrivit unor localnici, victima, Marian Grecu, ar f băut cu mai multe persoane, iar la un moment dat de la chef s-a ajuns la ceartă apoi la crimă!

Bărbatul a fost înjunghiat de cinci ori: în abdomen, sub claviculă (lovitura a fost fatală, ajungând până la inimă),în
gât (de două ori) și în cap!

Trupul neînsuflețit al lui Marian Grecu a fost găsit după patru zile de fratele acestuia care a dat alarma la 112.
Cadavrul a fost găsit într-o stare avansată de putrefacţie, fiind transportat la morgă în vederea efectuări necropsiei. Poliția a deschis în acest caz dosar de cercetare penală pentru crimă, însă, deocamdată, autorul nu a fost dovedit, fiind așteptată expertiza ADN.

 

Ultimele Știri

Anunț super important! Noi ajutoare pentru români

Anunț super important! Noi ajutoare pentru români. Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a făcut un anunț important pentru cetățenii din...

Alte știri din aceeași categorie