10.7 C
Campulung Muscel
marți, 21 mai, 2024

Omul care și-a dorit din tot sufletul să vadă Biserica Sfântul Nicolae din Câmpulung, restaurată și nu a mai apucat

Alte Știri

Omul care și-a dorit din tot sufletul să vadă Biserica Sfântul Nicolae din Câmpulung, restaurată și nu a mai apucat.

Consolidarea și punerea în valoare a acestui monument istoric, o bijuterie a orașului s-a terminat.

Acum aveți platforma la îndemână pentru ca anunțul dumneavoastră să apară în ziarul nostru. Puteți stabili singuri, durata apariției. E interesant nu? Trebuie doar să intrați pe ziaruldinmuscel.ro, la rubrica MICA PUBLICITATE, apoi să vă adăugați anunțul cu doar 3 lei.

Preotul Robert Maria a declarat că resfințirea nu va avea loc pe 6 decembrie când este prăznuit Sfântul Nicolae. Este iarnă iar preoții care s-au implicat în restaurarea bisericii își doresc să vină foarte multă lume, să fie amplasată o scenă afară.

Omul care și-a dorit din tot sufletul să vadă Biserica Sfântul Nicolae din Câmpulung, restaurată și nu a mai apucat

Revenind la cel care nu a mai apucat să vadă bijuteria Câmpulungului este Tudor Geamănu, consilier eparhial la acea vreme când s-a scris proiectul. A fost o perioadă dificilă pentru toți cei implicați în proiect.

Lucrările au durat 5 ani. Au prins și Pandemie dar constructorii au sfidat Covidul, la acest locaș lucrând-se intens. Lucrările de restaurare au redat bisericii lumina de odinioară. Valoarea totală a contractului de finanțare a fost de aproape 5 milioane de lei.

Ultimele Știri

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România?

Șoc și groază. Care este pensia minimă în România? De la 1 ianuarie 2024, indemnizația socială pentru pensionari este...

Alte știri din aceeași categorie