13.5 C
Campulung Muscel
duminică, 12 mai, 2024

Un fost director de la ARO a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier îngrozitor

Alte Știri

Un fost director de la ARO a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier îngrozitor. Este vorba despre inginerul CONSTANTIN IVAN, fost șef de secție și director la Uzinele ARO și DACIA.

Cei care l-au cunoscut au lăsat multe comentarii în social media. Toți îl regretă pentru că a fost un om de mare valoare.

“Un om deosebit, un tehnician desăvârșit, un manager de top, a plecat în altă dimensiune
Sunt șocat, a fost un om de mare valoare!
Dumnezeu să vă odihnească în pace, domnule director Ivan! Condoleanțe familiei!”, a transmis un fost colaborator din uzină, Ion Bulearcă.

Un fost director de la ARO a murit după ce a fost implicat într-un accident rutier îngrozitor

“Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndurerate! Un inginer de o valoare civică și profesională deosebită! Foarte serios, de o sobrietate ce îți impunea respect! Datorită calităților civice și profesionale, a promovat și ocupat funcțiile de inginer, șef de secție, director calitatea producției și laboratoare, director executiv comercial, director general A.R.O. Campulung Muscel și o mică perioadă Președintele Consiliului Județean Argeș”, a scris Dumitru Ilie.

Constantin Ivan avea 81 de ani. În ziua de 07.11 2023, puţin înainte de prânz, pe strada Crinului din Piteşti, la ieşire spre Bazinul Olimpic a fost implicat într-un accident rutier.

Constantin Ivan a fost preluat în stare gravă de un echipaj SMURD de Terapie Intensivă și transportat la Spitalul Județean Argeș unde a și decedat.

Condoleanțe familiei îndurerate!

Ultimele Știri

Accident mortal într-o comună din Argeș! Impact fatal cu un stâlp care a fost mutat din loc de auto condus de un tânăr!

Accident mortal într-o comună din Argeș! Impact fatal cu un stâlp care a fost mutat din loc de auto...

Alte știri din aceeași categorie