12.4 C
Campulung Muscel
joi, 9 mai, 2024

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung

Alte Știri

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung.

În urmă cu puțin timp, președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă prezent la Câmpulung a transmis în cadrul unei conferințe de presă acest lucru, după care l-a felicitat și i-a urat succes.

Georgel Mădulărea este în prezent președintele Organizației Locale din Câmpulung.

Marele anunț la PSD Câmpulung. S-a stabilit candidatul pentru primăria Câmpulung

Acesta în urmă cu puțin timp a fost desemnat de colegii din partid să dețină această funcție. Pe această cale, Georgel Mădulărea le-a mulțumit pentru încrederea acordată. Acesta a mai declarat că este un câmpulungean care știe problemele locului.

Nu suntem un mic Paris, iar în 4 ani nu s-a întâmplat prea multe, acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Este convins că se pot mișca lucrurile pe plan local cu ajutorul PSD-ului.

Facem parte dintr-o echipă unită și se poate reda măreția orașului de la poalele Mateiașului. Ministrul Muncii, Simona Bucura-Oprescu prezenta la conferința de presă a declarat că se dorește să fie redată speranța câmpulungenilor.

Cu o echipă puternică. Venim în fața câmpulungenilor cu un om de al lor. Un om bun și respectuos. Un om care a știut să fie aproape de fiecare câmpulungean. Cu forța echipei conduse de Ion Mînzînă speranța devine o certitudine de a reda măreția acestui oraș, a mai declarat Simona Bucura-Oprescu.

Ultimele Știri

VIDEO. Hram la biserica Fundeni din Câmpulung. Găzduiește racla cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina

VIDEO. Hram la biserica Fundeni din Câmpulung. Găzduiește racla cu moaștele Sfântului Nectarie din Eghina. Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte...

Alte știri din aceeași categorie