Când simți mirosul de bulete de brânză rumenite, parcă te întorci în bucătăria bunicii, acolo unde lucrurile simple aveau cel mai bun gust. Sunt aurii, fragede și pline de savoare – o bucurie la fiecare mușcătură.
CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Chifteluțe de linte, mici, crocante, irezistibil de bune
Crocante la exterior și incredibil de cremoase la interior, buletele de brânză sunt genul de gustare care dispare prima de pe masă. Aroma îmbietoare care îți umple bucătăria și textura perfectă le transformă într-un răsfăț simplu, dar memorabil, de fiecare dată.
CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Salată de cartofi cu crenvurști
Bulete de brânză
30 BUCĂTI PREGĂTIRE: 10 MINUTE | PREPARARE: 15 DE MINUTE
50 g pesmet 1 linguriţă oregano uscat 2 ouă sare şi piper, după gust ulei, pentru prăjire
Ingrediente
100 g brânză telemea, zdrobită cu furculița
100 g caşcaval, ras
100 g cheddar, ras
50 g parmezan, ras
60 g făină
CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Pui cu smântână
Într-un bol încăpător, amesteci toate felurile de brânză. Adaugi făina, oregano, ouăle, sare şi piper. Amesteci bine, până ce se omogenizează compoziţia. Folosind o lingură, formezi biluţe de brânză, pe care le aşezi pe un grătar. Tăvăleşti bilutele prin pesmet şi le prăjesti pe rând în baie de ulei. Le scoţi pe şervete absorbante, ca să elimini excesul de grăsime, le laşi la răcorit, apoi le serveşti cu sos de usturoi, dulceaţă de ardei sau ce altceva preferi.
sursa. cu penny la masă
CITEȘTE ȘI. Dragi, cititori. Am lansat rubrica – MICA PUBLICITATE – de 10 LEI sau 2 EURO
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp. Am lansat și rubrica MICA PUBLICITATE care e la mâna TA.




