9.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Senatorul Ionuţ Elie Zisu… a început să le zică peneliştilor…

Alte Știri

După o absenţă totală cel puţin din campania electorală, senatorul Ionuţ Elie Zisu s-a apucat bruscă să le zică poveţe colegilor săi de partid.

Senatorul PNL Ionuţ Elie Zisu a declarat că, pentru sănătatea PNL, cel mai bine este ca viitorul partidului să fie decis în cadrul Congresului Extraordinar. „Suntem în faţa unei alegeri extrem de dificile. Din păcate PNL a trăit experienţe nefericite şi cu PDL şi cu PSD. Prin urmare, este greu să fim entuziaşti în faţa acestor opţiuni”, a declarat Ionuţ Elie Zisu. Acesta a mai declarat că, la cum stau lucrurile acum, cele două proiecte politice care pot îndeplini obiectivele PNL sunt subminate de germenii neîncrederii. „Refacerea USL este o opţiune doar dacă există garanţia că partenerii din PSD vor da dovadă de mai multă corectitudine în relaţia cu PNL. În egală măsură, un proiect de unificare a dreptei, împreună cu PDL este viabil doar dacă ceilalţi vor renunţa la comportamentele toxice care au fost criticate insistent de către PNL şi de toată opinia publică” a mai declarat senatorul liberal. Ca opţiune personală, senatorul PNL Ionuţ Elie Zisu a declarat că, dacă nu ar exista presiunea alegerilor prezidenţiale din acest an, ar alege ca PNL să meargă mai departe pe propriile picioare.

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie