24.6 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

Un bărbat de 78 de ani a murit electrocutat! 20.000 de volţi i-au venit de hac!

Alte Știri

De o moarte cumplită a avut parte un bărbat de 78 de ani, din Mihăeşti. Gheorghe Smaranda s-a elec­tro­cutat într-un punct de transformare a energiei e­lec­trice, aflat în imediata apropiere a DN 73.
Tragedia s-a petrecut în jurul orei 11.00, pe un câmp aflat vizavi de balastiera de la Mihăeşti. Potrivit localnicilor, Gheorghe Smaranda se afla cu vaca la păscut, iar la un moment dat a deschis uşa metalică a unui post de transformare aflat în zonă, încercând, probabil, să sustragă elemente metalice (cupru) de la panoul electric. A fost electrocutat instantaneu, bărbatul fiind prins într-un arc electric de 20.000 de volţi, care l-a omorât. Un bărbat care locuieşte în zonă a auzit bubuitura puternică şi s-a dus repede să vadă ce s-a întîmplat. L-a găsit pe Gheorghe Smaranda aruncat la pământ şi fără suflare şi a dat alarma la 112.
În zonă au ajuns şi reprezentanţi ai societăţii de distribuţie a energiei electrice, care au oprit curentul în vederea derulării în condiţii optime a cercetărilor echipei operative a poliţiei.Anchetatorii au deschis în acest caz dosar de cercetare penală, urmând să stabilească cu certitudine cauzele şi împrejurările ca­­re au stat la baza a­cestui tragic accident, în condiţiile în care în zonă se aflau panouri de a­vertizare asupra pe­ricolului de electrocutare.
 Cadavrul bărbatului a fost transportat la SML Argeş, în vederea efectuării necropsiei.

Ultimele Știri

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash

Trucul pe care mulți șoferi nu îl știu atunci când spală mașina la self wash. Trebuie să recunoaștem că...

Alte știri din aceeași categorie