12.4 C
Campulung Muscel
vineri, 17 mai, 2024

O femeie a traversat regulamentar şi a fost accidentată de o maşină! Totul s-a petrecut în zona autogării Câmpulung

Alte Știri

Sâmbătă, o femeie de 61 de ani din Câmpulung a ajuns la UPU după ce a fost victima unui accident rutier. Liliana Vlădoi se afla în zona autogării din Câmpulung şi s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Femeia a fost lovită de o maşină condusă de Mormolea Constantin din comuna Stâlpeni. Izbitura a fost destul de puternică, iar victima a rămas pe caldarâm într-o baltă de sânge. La faţa locului a sosit o ambulanţă de la Staţia din Câmpulung care a preluat-o pe victimă şi a transportat-o la spital. La locul accidentului s-a deplasat şi echipa operativă a Poliţiei Câmpulung care a demarat cercetările.
“Circulam cu maşina. Abia plecasem de la semaforul de la podul de la liceu şi nu aveam viteză. Doamna mi-a sărit în faţă şi nu am mai avut cum să o evit. Nu îmi dau seaman cum s-a întâmplat”, spune conducătorul auto din Sâlpeni.
Bărbatul a fost condus la spitalul din Câmpulung unde i-au fost recoltate probe biologice pentru a se stabili acă a consumat sau nu alcool. Acesta a fost testat şi cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.
Victima, Liliana Vlădoi, a fost supusă unor investigaţii medicale amănunţite care vor stabili starea de sănătate a acesteia. În funcţie de zilele de îngrijiri medicale de care va avea nevoie Liliana Vlădoi, se va putea stabili şi încadrarea juridică a faptei.

Ultimele Știri

Anunțul momentului pentru pensionarii români. Când ajung poștașii cu noile decizii de pensionare, cu alți bani

Anunțul momentului pentru pensionarii români. Când ajung poștașii cu noile decizii de pensionare cu alți bani. Cinci milioane de...

Alte știri din aceeași categorie