16.3 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Percheziţii în Argeş la persoane bănuite de furturi din autovehicule!

Alte Știri

Cinci percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti pe raza comunei Căteasca, la persoane bănuite de furturi din autovehicule.

La data de 15 iulie a.c. poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, împreună cu cei ai Postului de Poliţie Căteasca şi luptători din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat cinci percheziţii domiciliare pe raza comunei Căteasca, la domiciliile a cinci persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat. Tinerii, cu vârste cuprinse între 17 şi 28 de ani, sunt bănuiţi că, în perioada mai – iunie a.c., ar fi sustras combustibil şi diverse bunuri din tir-uri şi autoturisme, parcate pe raza municipiului Piteşti şi a comunei Bradu. În urma percheziţiilor au fost ridicate componente auto, combustibil şi materiale de construcţie, susceptibile a proveni din infracţiuni. Valoarea prejudiciului recuperat este de aproximativ 6000 de lei. Cinci persoane vor fi aduse la sediul Secţiei 4 Poliţie Piteşti pentru audieri.

Ultimele Știri

Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa

Săptămâna Patimilor. Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în Joia Neagră sau Joimăriţa. Astăzi este Joia Mare din Săptămâna Patimilor, o zi plină de...

Alte știri din aceeași categorie