14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Bătrână accidentată pe trecerea de pietoni la Câmpulung! Victima a fost trimisă de urgenţă la Piteşti!

Alte Știri

Începutul de săptămână a fost unul cu ghinion pentru o tânără din Câmpulung! Femeia se afla la volanul autoturismului personal când a accidentat pe trecerea de pietoni o bătrână de 78 de ani.
Conducătoarea auto se deplasa la volanul autoturismului pe strada Negru Vodă din Câmpulung. La una din trecerile de pietoni, aceasta a accidentat o bătrână de 78 de ani. Din spusele martorilor, bătrâna se afla pe trecere şi aceasta a fost lovită de autoturismul pilotat de tânără. Pe de altă parte, aceştia mai spuneau că nici şoferiţa nu a zărit-o pe bătrână. După impact bătrâna de 78 de ani a suferit o fractură deschisă la piciorul drept, iar medicii musceleni, după ce au stabilizat-o au trimis-o de urgenţă la Spitalul Judeţean Argeş. Conducătoarea auto a avut şi ea nevoie de îngrijiri medicale, acesteia fiindu-i administrate calmante la UPU Câmpulung.
În cauză poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, Poliţia Câmpulung, au demarat cercetări în vederea stabilirii modului în care s-a produs accidentul şi a gradului de vinovăţie a părţilor implicate.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie