11.8 C
Campulung Muscel
duminică, 28 aprilie, 2024

S-a urcat să ia ouăle din pod şi a rămas captiv între bârne! Bărbatul a fost salvat de pompieri

Alte Știri

Pentru un bărbat din satul Hulubeşti, comuna Bughea de Jos, miercuri au fost trei ceasuri rele. Omul a căzut în podul cu fân şi a rămas suspendat printre bârne. Acesta a fost extras de cadrele de la descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Câmpulung şi transportat de urgenţă la Spitalul din Câmpulung.
Gheorghe Comăneci are 82 de ani. Bătrânul s-a urcat în podul casei miercuri pe la prânz pentru a aduna ouăle. A căutat prin fân şi aşa a căzut printre bărnele podului: “Am urcat în pod să adun ouăle. Nu era prima oară când căutam ouă în fânul din pod. Acolo depun ouă gâinile mele. Am ajuns într-un colţ şi a cedat podina podului sub mine. Am căzut printre ele şi am rămas suspendat, prins ca în capcană. Nu am mai putut să ies cu toate că m-am chinuit. Atunci am început să strig după ajutor. M-a auzit femeia şi a încercat şi ea să mă scoată. Nu a putut. Apoi nu mai ştiu, cine a dat telefon la 112, cum m-au salvat, părea ceva ireal… ce era prima oară când urcam eu acolo…Ghinion ce să mai zic…”, spune Comăneci de pe patul de spital. După ce s-a anunţat nenorocirea, la faţa locului a ajuns o ambulanţă SMURD, iar după ce bătrânul a fost scos din chingile unde fusese prins, a fost dus la UPU Câmpulung. Comăneci acuza dureri în zona toracelui şi a feţei. Medicii musceleni, după ce l-au consultat pe bătrân, au decis să îl mai ţină în spital pentru stabilizare. Acesta este în afara oricărui pericol.

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie