7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Viespea de pe furtunul pentru ţuică i-a adus moartea!

Alte Știri

Cine s-ar fi gândit că moartea unui om poate veni după un furtun? Un bărbat de 64 de ani, din satul Jugur, comuna Poienarii de Muscel, judeţul Argeş a fost muşcat de o viespe ce i-a intrat în cavitatea bucală iar înţepătura a fost fatală. Bărbatul s-a stins din viaţă, la câteva minute după ce a fost dus la dispensarul din localitate, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical de pe ambulanţa sosită la faţa locului şi, ulterior, a personalului de specialitate de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Cîmpulung.

Marcel Leonte se afla în gospodăria sa, iar la un moment dat s-a dus în magazie să scoată ţuică dintr-un butoi, fără să se gîndească o clipă la nenorocirea ce avea să urmeze. Din nefericire, atunci cînd a încercat să tragă licoarea bahică într-o sticlă, o viespe, aflată în interiorul furtunului, i-a intrat în gură şi l-a înţepat în gît. Obişnuit, probabil, cu astfel de înţepături şi ştiind că nu este alergic la veninul insectelor, bărbatul nu a dat, pe moment, prea multă atenţie incidentului, şi şi-a văzut de-ale sale prin gospodărie, convins că nu i se poate întîmpla nimic rău. După vreo 20 de minute, cînd a început să se simtă din ce în ce mai rău, Marcel Leonte s-a urcat în maşină şi s-a dus la dispensarul din localitate, solicitînd ajutor medical. Marcel Leonte a făcut un stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au mai putut salva. Se presupune că Marcel Leonte a sfîrşit fie ca urmare a şocului anafilactic, fie asfixiat după ce înţepătura viespei i-a afectat căile respiratorii.

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie