16.9 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

3 Februarie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Foarte emotiv şi într-o continuă căutare a răspunsurilor la frământările proprii, sunteţi deosebit de omenos din fire şi atent la tot ce vă înconjoară: oameni sau ambianţă. Încercaţi întotdeauna să alinaţi suferinţele, să aplanaţi conflictele sau certurile, să restabiliţi echilibrul, să instalaţi armonia în viaţa celor apropiaţi. Este o sarcină imensă, care vă face deseori să pierdeţi din vedere propriile nevoi şi să nu vă respectaţi reperele şi principiile călăuzitoare. Acţionaţi de parcă v-aţi pune neîncetat la încercare limitele, ca să vedeţi în ce măsură pot fi ele depăşite. Supravieţuiţi, desigur, fiţi însă prudent, pentru că nu sunteţi indestructibil. Nu uitaţi zicala: „Milă mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul”.

Dragoste: Relaţia dumneavoastră sentimentală trebuie să fie marcată, din toate punctele de vedere, de integritate şi respect.

Bani/muncă: Sunteţi polivalent şi într-o continuă căutare a perfecţiunii. Timpul reprezintă bani pentru dumneavoastră! www.horoscop-urania.com

Ultimele Știri

Se deschide un nou magazin Kaufland

Se deschide un nou magazin Kaufland. Acesta va fi amplasat în zona de Nord, înspre Bascov. Este al patrulea magazin...

Alte știri din aceeași categorie