8 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

La Mioveni s-a desfăşurat şedinţa de Consiliu Şcolar

Alte Știri

În sala de şedinţe a Primăriei Mioveni a avut loc şedinţa de Consiliu Şcolar, unde au participat Ion Georgescu – primarul oraşului Mioveni, viceprimarul Aurel Costache, directorul economic, Sava Gheorghiţa, Marilena Ionescu – consilier la Primăria Mioveni,  directorii şi contabilii instituţiilor de învatamânt, dar şi Dumitru Tudosoiu – inspector general ISJ Argeş, 

Cu acest prilej, s-a discutat despre problemele legate de activitatea cabinetelor medicale şcolare, de gestionarea şi derularea bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul în curs, dar şi de pregătirile legate de  începerea simulărilor pentru Evaluarea Naţională 2016 (22 februarie).
Tot în cadrul acestei şedinţe, edilul-şef al oraşului Mioveni, Ion Georgescu, a afirmat că doreşte să instaleze în toate școlile din oraş defibrilatoare. Acestă investiţie fiind necesară pentru prevenirea  unor eventuale tragedii.
Totodată, s-a discutat despre organizarea în luna martie a etapei locale a campionatului de șah “Cupa Mărţişorului” şi despre SESIUNEA ŞTIINŢIFICĂ A CENTRULUI DE DEZVOLTARE A CREATIVITĂŢII AL ACADEMIEI OAMENILOR DE ŞTIINŢĂ DIN ROMÂNIA, ce va avea loc în perioada 27-28 mai a.c.,  şi a cărei tematică va fi  „CREATIVITATE INGINEREASCĂ ÎN DOMENIUL PRODUCŢIE-ENERGIE-MEDIU”.
La finalul şedinţei, Dumitru Tudosoiu le-a reamintit directorilor că în data de  22 februarie, vor începe simulările pentru Evaluarea Naţională 2016, iar notele obţinute de elevi la  aceste testări vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral.
De asemenea, acesta a declarat că „relaţia edilului-şef din Mioveni cu directorii de şcoli constituie un model bun de urmat pentru primarii celorlalte unităţi administrativ-teritoriale”.
Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie