8.5 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Câţiva câmpulungeni, suporteri la Stade de Lyon!

Alte Știri

România va juca în această seară de la ora 22:00 cu Albania un meci care e echivalent cu o calificare în optimile de finală ale Campionatului European. 

Primii fani din Câmpulung au ajuns deja la Stade de Lyon, locul de disputare al partidei. Fanii “tricolorilor” s-au întâlnit cu mai mulţi fani ai Poloniei şi au căzut de acord asupra duelului din “optimile” EURO: “Ne întâlnim în «optimi»” şi-au promis fanii :). Dacă vom termina pe locul 2, vom juca sâmbătă, pe 25 iunie, în prima optime de finală, la St. Etienne, împotriva locului 2 din grupa C, foarte probabil Polonia. Câmpulungenii Misu Vasilescu, Bobo Răcăşeanu şi câţiva copii, sunt trup şi suflet pentru echipa României. În acest sens, fiica cea marea a lui Misu Vasilescu l-a pregătit pe tatăl său pentru meci. Acesta şi-a scris pe ambele mâini România, şi s-a costumat cu însemnele campionatului, în culorile patriei.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie