7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

LA MULȚI ANI, Liviu Mușat! 17 Iulie – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi este ziua de naștere a directorului ADR Sud-Muntenia, Liviu Mușat. Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel îi urează ,,La mulți ani!”. Mai jos vă facem cunoscută personalitatea zilei dumneavoastră de naștere, dar și a celor care au venit pe lume într-o zi de 17 Iulie.

Nu ţineţi în nici un caz să ieşiţi în evidenţă şi nici să ocupaţi primul plan al scenei sociale; vă urmaţi prin urmare neabătut modestul dumneavoastră drum, fară surle şi trâmbiţe. Traversaţi viaţa condus de instinct, de semnele destinului şi de steaua bună sub care v-aţi născut. Vă simţiţi foarte bine în poziţia pe care vă aflaţi şi nu doriţi câtuşi de puţin să o schimbaţi, sau să o ocupaţi pe a altuia. Nu simţiţi nici o atracţie pentru risc şi rămâneţi pe cărările bătute, care vă inspiră încredere şi siguranţă. Echilibrat şi doritor de stabilitate, sunteţi foarte ataşat familiei; aceasta reprezintă pentru dumneavoastră cea mai importantă sursă de bucurie, de stimulare şi de motivaţie. Din păcate, în dorinţa de a adăuga fantezie, antren şi căldură vieţii dumneavoastră, vă încredeţi prea mult în alţii.

Dragoste: Îi lăsaţi partenerului dumneavoastră sarcina de a stabili regulile şi organizarea cuplului.
Bani/muncă: Sunteţi un angajat model, chiar şi dacă vă împrieteniţi greu cu colegii.#CONITAHOROSCOPISTA
Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie