19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Minoră abuzată la Slănic! Violatorul un bărbat de 52 de ani!

Alte Știri

O tânără din satul Slănic, comuna Aninoasa, a fost victima unui bărbat de 52 de ani din aceeaşi localitate. Fata de doar 14 ani a fost violată de consăteanul ei.

Ionela Andreea M. de 14 ani, este din Slănic. Minora se pare că ar avea ceva probleme psihice, însă până acum, familia nu a fost intresată să o ducă la un medic specialist care să certifice acest aspect.

Ştiind probabil că Ionela nu are discernământ, Nicolae Munteanu de 52 de ani, a poftit la trupul minorei, iar după câteva pahare de alcool, Munteanu a prins curaj şi a trecut la fapte.

Ionela a fost violată de Munteanu, iar acest lucru nu a rămas un secret, pentru că fata a povestit imediat părinţilor ce a păţit, iar aceştia au sesizat poliţia.

Ionela Andreea M., a fost dusă imediat la Spitalul din Câmpulung unde a fost controlată de un medic specialist care a certificat că cele reclamate de părinţii fetei sunt reale.

Nicolae Munteanu a fost luat pe sus de poliţiştii musceleni, acesta după ce a fost audiat, a fost prezentat la Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de viol, prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Ultimele Știri

Argeșul “măturat” de ape. A venit urgia!

Argeșul "măturat" de ape. A venit urgia! COD PORTOCALIU Valabil de la 05-05-2024 ora 17:45 până la 05-05-2024 ora 18:30 În zona:...

Alte știri din aceeași categorie