8 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

LA MULȚI ANI, Maria, Mariana, Marian…15 August – Personalitatea zilei tale de naștere!

Alte Știri

Astăzi, 15 august creștinii ortodocși sărbătoresc Adormirea Maicii Domnului dar și onomastică. Toți cei care poartă numele Maria, Mariana, Marian, Mărioara, Marina, Măriuca, Marinela, Mioara, Marinică sunt sărbătoriți de familie și prieteni. Pe această cale redactorii Ziarului din Muscel le urează un călduros ,,La mulți ani!” dar și celor care sunt născuți în această zi sfântă. Mai jos le-am făcut o scurtă prezentare a personalității lor de naștere!

Spirit foarte independent şi caracter destul de autoritar, cu certe calităţi de conducător, extrem de tenace în tot ceea ce face şi de cele mai multe ori dovedindu-se capabil să ia decizii la limită, nativul reuşeşte să se impună uşor în viaţa publică, dar cea intimă îi va fi destul de chinuită, lipsită de mai mult decât de efemerele satisfacţii „de palmares”, şi acestea mai degrabă minore, de„faţadă”.

Dacă aveţi încredere în dumneavoastră înşivă, aveţi tot ce vă trebuie pentru a reuşi! Ceilalţi vă invidiază demnitatea şi respectul de care daţi dovadă în toate relaţiile şi acţiunile şi sunt convinşi că această încredere de sine este atuul dumneavoastră cel mai important. Perseverent, ambiţios şi dotat cu întreaga energie necesară pentru realizarea acţiunilor pe care le iniţiaţi, ştiţi să fiţi convingător şi să vă valorificaţi farmecul, pentru a vă atinge scopurile. Ager, generos şi foarte stăpânit întotdeauna, sunteţi un exemplu pentru mulţi. Visaţi abundenţă şi prosperitate şi vă concentraţi toate eforturile pentru a le obţine. Sunteţi dotat pentru activităţi didactice şi de îndrumare: aveţi posibilitatea mai multor opţiuni.

Dragoste: Vă străduiţi să păstraţi echilibrul, să menţineţi pacea şi evitaţi să favorizaţi conflictele.
Bani/muncă: Flerul pentru ocaziile favorabile câştigului de bani este la dumneavoastră o calitate înnăscută.#CONITAHOROSCOPISTA

 

]]>

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie