18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Un bărbat a zburat cu bicicleta la Autogara Câmpulung!

Alte Știri

Duminică seara, Flavius Ionuţ Năstase a fost protagonistul unui accident în zona autogării din Câmpulung Muscel.

Bărbatul circula cu o bicicletă şi abia trecuse de zona semafoarelor când, cei de la magazine l-au văzut zăcând pe asfalt într-o baltă de sânge. Părea mort spun unii martori: “A plonjat direct în cap. Am crezut că e mort, era plin de sânge pe faţă şi nu mişca. Am sunat la 112 să vină salvarea să îi facă ceva. Dar, după ce am sunat, s-a ridicat în fund… Era probabil mort din alte cauze… Bine că nu şi-a rupt gâtul la cum a picat”, spune o vânzătoare din zonă.

Au sosit la faţa locului echipajul de la Serviciul de Ambulanţă, poliţia comunitară şi poliţişti de la Biroul Rutier Câmpulung.

Bărbatul a fost urcat în ambulanţă unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Omul era lovit la nas şi la mâna stângă. Acesta a refuzat transportul la spital, iar după sosirea poliţiştilor acesta a fost condus la Poliţia Câmpulung unde a dart o declaraţie. Conform poliţiştilor: «Victima refuză transportul la spital, nu a fost accidentat, s-a agăţat cu roata bicicletei de un canal şi aşa a căzut. O să îi luăm o declaraţie. Nu se întocmeşte dosar de cercetare în acest caz», a precizat subofiţerul Bogdan Pahonţu din cadrul Biroului Rutier Câmpulung.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie