14.1 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Mantea și Bursucu au strigat darul la Romeo și Julieta din Rucăr

Alte Știri

Andreea Mantea și Bursucu au strigat darul la o nuntă în Rucăr, localitate din județul Argeș recunoscută pentru produsele tradiționale românești. Pentru cei doi prezentatori nunta a fost un adevărat triumf al iubirii între o Julieta de 16 ani și un Romeo de 21. Julieta pe numele ei adevărat Georgiana face parte din familia Pestrițu iar Romeo sau Cosmin este din neamul lui Avram.

Georgiana l-a cunoscut pe Cosmin când avea doar 13 ani, iar mama sa Veronica Pestrițu a fost cu totul și cu totul împotriva relației. Nu a avut ce să îi facă fetei, între timp când s-a măritat a adus pe lume și un băiețel. Acum s-a căsătorit.

Familiile celor doi tineri le-a făcut o nuntă conform tradiției rucărene. Le-a făcut brad după care nunta la local cu peste 700 de persoane. S-a strigat și darul spre dimineață, acest lucru a fost făcut de către Andreea Mante și Bursucu. Mirii au primit țuică, oi, vaci, porci, pat matrimonial, lenjerie de pat, teren în Iezer de la nașa Rodica Arsene, dar și o salbă de aur de la bunica mirelui și multe kilograme de păstrăv.

Nicu și Mihaela Avram au fost socrii mari iar socrii mici Ion și Veronica Pestrițu. La petrecere a cântat Mădălin Sandu cu trupa sa, dar și Gigel Frone spre deliciul celor prezenți la nuntă. Toată petrecerea a fost difuzată la Kanal D – ,,Se strigă darul”.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie