15.7 C
Campulung Muscel
miercuri, 8 mai, 2024

PSD-ul lovit de deces? Un alt primar a murit!

Alte Știri

Nici nu l-au înmormântat bine pesediștii pe Nicolae Smădu, sâmbătă 12 noiembrie, că la o zi a mai murit un primar.

Marcel Ciobanu, fostul primar al comunei Uda s-a stins din viaţă duminică, 13 noiembrie, în jurul prânzului. Fostul edil argeşean suferea de o boală cruntă, cancer. Marcel Dumitru a murit la vârsta de 51 de ani. Acesta a condus comuna argeşeană Uda vreme de 12 ani.

PSD-ul este lovit de deces? Vor sta pesediștii în această campanie electorală numai prin înmormântări? Spunem asta pentru că cei doi făceau parte din dosarul Consultanța și și-au mîncat ficații și frecat creierii în urma proceselor în cadrul cărora din martori au devenit inculpați!

35 de primari din Argeș sunt implicați în dosarul Consultanța iar cel care i-a târât în proces adică Mircea Drăghici nici măcar nu le-a mai trecut pragul primăriilor, iar la Nicolae Smădu la înmormântare, nici măcar nu a participat. În schimb mai marii județului, se știu ei care sunt, nu trebuie să îi mai nominalizăm noi, l-au condus pe Smădu până la biserică. Cum au aflat că au început să apară articolele în mediul online cu ei în fotografii lângă cortegiu funerar, au tulit-o rând pe rând, la groapă mai ajungând cu Smădu doar un singur deputat și câțiva apropiați!

Ultimele Știri

De ce să fie votat Ion Pîrnuță și PNL Rucăr la alegerile locale din data de 9 iunie?

De ce să fie votat Ion Pîrnuță și PNL Rucăr la alegerile locale din data de 9 iunie? Nu...

Alte știri din aceeași categorie