15.2 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Mioveni: Se apropie termenul limită de depunere a dosarelor pentru un apartament în blocul T 14!

Alte Știri
Perioada de depunere a dosarelor pentru achiziția unui imobil în blocul T14 de pe strada 1 Decembrie se încheie pe data de 16 ianuarie, la ora 16.00. Cei interesați încă mai pot vizita imobilele din acest bloc, astăzi și marțea viitoare, 10 ianuarie, între orele 10.00 – 17.00.
Locuințele din Blocul T14 sunt finisate la cheie, au centrale termine, aparate de aer condiționat, instalații sanitare, chiuvete, căzi de baie, geam termopan cu barieră termică, instalații electrice și de încălzire, lămpi de iluminat, gresie și faianță de calitate superioară, etc., fapt care se reflectă și în prețul afișat.
De menționat faptul că blocul beneficiază de parcare publică situață în zona de proximitate a imobilului, iar locurile limitate de parcare de la subsol sunt atribuite apartamentelor 7, 8,11,12, 15,16, 19, 20 ,21, 22.
Avansul necesar pentru achiziţionarea unei locuinţe din blocul T14 este de minimum 15% din preţul de pornire al licitaţiei pentru o garsonieră, respectiv de minimum 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru un apartament cu 2 camere. Plata se poate face în rate eşalonate pe maximum 20 de ani, în funcţie de opţiunea şi veniturile cumpărătorului.
Mai multe informații găsiți pe site-ul Primăriei Mioeni – http://primariamioveni.ro/…/criterii_obligatorii_bloc_t14.p…
Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie