8 C
Campulung Muscel
marți, 30 aprilie, 2024

Aflaţi câte dosare au fost depuse pentru obţinerea unui apartament în blocul T 14 din Mioveni!

Alte Știri

Locuințele din Blocul T14 din oraşul Mioveni, sunt finisate la cheie, au centrale termine, aparate de aer condiționat, chiuvete, căzi de baie, geam termopan cu barieră termică, instalații electrice și de încălzire, lămpi de iluminat, gresie și faianță de calitate superioară, etc.

Conform criteriilor și perioadei de înscriere pentru achiziția unui imobil în blocul T14 din Mioveni (care s-a încheiat pe 16 ianuarie), au fost depuse și înregistrate un număr de 13 dosare.
Potrivit conducerii Primăriei Mioveni, dosarele urmează să fie analizate de o comisie de evaluare. Lista finală va fi aprobată printr-o Hotărâre a Consiliului Local Mioveni, la fel și caietul de sarcini al licitației, precum și data la care va avea loc licitația.
Toate aceste informații vor fi anunțate celor care s-au înscris și vor fi făcute publice în mod transparent.
Reamintim că cele 25 de locuințe sunt finisate la cheie, au centrale termice, aparate de aer condiționat, chiuvete, căzi de baie, geam termopan cu barieră termică, instalații electrice și de încălzire, lămpi de iluminat, gresie și faianță de calitate superioară, etc., fapt care se reflectă și în prețul acestora.
Persoanele interesate pot solicita informaţii suplimentare la Biroul Patrimoniu din Primăria Mioveni (etaj 2, camera 17).
Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie