10.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Frumoasă şi deşteaptă de nota zece pe linie!

Alte Știri

O tânără a ajuns mîndria Muscelului, după ce a reuşit să fie singura cu zece pe linie atât în cei patru ani de studiu, cât şi la Evaluarea Naţională.

Cătălina Dascălu a terminat Şcoala Gimnazială nr.1 din Lereşti. A avut de trecut un hop, deoarece a obţinut nota 9,80 la proba scrisă – matematică. În urma contestaţiilor, Cătălina Dascălu s-a ales cu nota zece, deci cu media finală zece.

Nu a ales un liceu de fiţe, ci Liceul Teoretic ,,Dan Barbilian”, profil Filologie. Nu îşi face probleme pentru cei patru ani de studiu, deoarece este pregătită la toate materiile.

Cătălina Dascălu a fost o elevă de zece pe linie în clasele V-VIII.

 

,,Am fost dezamăgită de nota de la matematică, 9,80, am făcut contestaţie. Rezultatul final m-a făcut să trăiesc un sentiment care nu poate fi descris în cuvinte. A fost o muncă asiduă, în cei patru ani de studiu. Am avut ajutorul necondiţionat al profesorilor cât şi al părinţilor, dar s-a meritat” , a declarat Cătălina Dascălu.

sursă foto: facebook

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie