10.7 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Primăria Schitu Goleşti a primit bani de la CJ pentru anveloparea şcolii

Alte Știri

În ultima şedinţă a Consiliului Judeţean Argeş, de la sfârşitul lunii iulie 2017, s-a aprobat repartizarea către localităţile din judeţ a cotei de 20% din sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată şi din cota de 18,50% din impozitul pe venit pentru echilibrarea bugetelor locale. La această rectificare bugetară, primăriile au primit diferite sume de bani pentru achitarea arieratelor, provenite din neplata cheltuielilor de funcţionare şi/sau de capital, în ordinea cronologică a acestora; rambursarea ratelor la împrumuturile contractate în baza OUG nr. 2/2015, pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi alte măsuri, aprobată cu modificări prin Legea 171/2015, cu modificările şi completările ulterioare, a OUG nr. 46/2015, pentru stabilirea unor măsuri financiare şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative, aprobată prin Legea nr.40/2016, a OUG nr. 8/2016, privind unele măsuri financiare în vederea finalizării proiectelor finanţate din fondurile Uniunii Europene aferente perioadei de programare 2007-2013, precum şi unele măsuri fiscal-bugetare, aprobată cu completări prin Legea nr.124/2016; susţinerea programelor de dezvoltare locală; susţinerea proiectelor de infrastructură, care necesită cofinanţare locală.

Printre primăriile din Argeş care au primit bani s-a numărat şi administraţia publică din Schitu Goleşti. Primăria a primit 80.000 lei, pentru anveloparea Şcolii Gimnaziale din Schitu Goleşti.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie