13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Pentru a treia oară! Postul de şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor a fost scos la concurs

Alte Știri

Se caută şef al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor la Câmpulung! De trei ori a fost scos la concurs postul vacant, dar fără success!

Primul concurs s-a derulat pe 13 martie 2017, al doilea, pe 12 iunie, iar pentru al treilea a fost stabilită data de 8 septembrie 2017.

La examinarea din 13 martie s-a înscris o singură candidată, Karla Elena Şerbănescu, căreia i-a fost validat dosarul de participare ca fiind complet, numai că nu a trecut de proba scrisă. Pentru concursul din 12 iunie, cinci doamne şi-a dorit postul de şef la Evidenţa Persoanelor. Claudia Pătran a ieşit din „cărţi” încă de la selecţia dosarelor, neîndeplinind condiţiile de studii. Celelalte s-au confruntat la proba suplimentară, care a fost şi eliminatorie, de testare a cunoştinţelor PC: Andreea Elisabeta Tican, Karla Elena Şerbănescu, Alina Gabriela Scărlătescu. Doar primele două au fost admise la proba scrisă, unde punctajul a fost insuficient ca să fie declarate admise.

Anunţul pentru a treia încercare de ocupare a postului, rămas vacant după ce Marinela Mogoşan a cerut mutarea la Serviciul Administrare Venituri Persoane Fizice şi Juridice, a fost afişat pe site-ul A.N.P.F. luni, 7 august 2017. Perioada de depunere a dosarelor de înscriere este de 20 de zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial, iar cele două probe, de testare a cunoştinţelor PC şi cea scrisă, vor fi susţinute pe 8 septembrie 2017, la sediul ANFP. Toate detaliile despre postul vacant le găsiţi AICI!

Relaţii suplimentare cu privire la acest concurs se pot obţine la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din bd. Mircea Vodă, nr. 44, bloc M17, tronsonul III, sectorul 3, Bucureşti, precum şi la numărul de telefon 0374/112.726.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie