9.1 C
Campulung Muscel
luni, 13 mai, 2024

Primarul de la Vlădeşti, Cristian Dică Hristu a fost demis!

Alte Știri
Doi primari din Argeș au rămas fără mandate după ce prefectul de Argeș, Emilian Dragnea a semnat hotărârea de demitere a celor doi edili.
Este vorba despre primarul comunei Vlădești, Cristian Dică Hristu, careia i s-a adus acuzația de conflict de interese după ce, în calitate de consilier local a aprobat o serie de contracte pe care Primăria Vlădești le-a încheiat cu membrii familiei lui Hristu.
În anul 2015, edilul  comunei Vlădeşti a pierdut procesul cu ANI, iar doi ani mai târziu, pe 31 mai 2017, recursul înaintat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie i-a fost respins.
Cel de-al doilea primar rămas fără mandat este Alexandru Adrian Cristescu, fost primar al comunei Mălureni. Acesta a fost condamnat penal într-un dosar de braconaj, principal acuzație adusă acestuia fiind favorizarea infractorului.
Ultimele Știri

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Trebuie să fim pregătiți pentru meseriile viitorului, pentru tranziția verde și pentru tranziția digitală

Ministrul Simona Bucura-Oprescu: Trebuie să fim pregătiți pentru meseriile viitorului, pentru tranziția verde și pentru tranziția digitală. CITEȘTE ȘI: Argeșul pe...

Alte știri din aceeași categorie