10.9 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

VIDEO: Anunţ IMPORTANT făcut de primarul Cătălin Turturică

Alte Știri

La Bălileşti, de 1 octombrie s-a organizat ziua comunei de către primarul Cătălin Turturică şi Consiliu Local. Edilul a primit vizita conducerii judeţene alături de care a ţinut un scurt discurs pe scenă în faţa zecilor de localnici prezenţi la distracţie pentru că vremea bună a ţinut cu ei.

Primarul Cătălin Turturică a declarat că în Bălileşti s-a scris istorie deoarece un proiect în valoare de 5 milioane de euro urmează să fie implementat. Este vorba despre reţeaua de canalizare şi apă potabilă.

Mai mult decât atât şi reţeau de gaze naturale va fi pusă la punct, pentru că localnici pot obţine autorizaţii, lucru care până în prezent era o piedică pentru solicitanţi. O grădiniţă cu program prelungit urmează să se construiască acest lucru fiind o dovadă că natalitatea este în creştere în Bălileşti.

Deputatul Simona Bucura a declarat că îi este alături edilului în toate proiectele încă de când s-a hotărât să fie candidatul pentru primărie, în alegerile din vara anului 2016.

Parlamentarul i-a mai promis edilului că ori de câte are nevoie de ajutor, uşa sa de la biroul parlamentar este deschisă. Primarul Turturică urmează ca la sfârşitul acestei luni să ducă un grup de 100 de persoane în vizită la Parlamentul României la invitaţia deputatului.

Elevii cu rezultate deosebite la învăţătură de la şcolile Bălileşti, Poieniţa, Băjeşti, Goleşti Priboaia au fost premiaţi de către administraţia publică locală.balilesti - copii premianti

Zeci de tineri au fost suiţi pe scenă pentru aridica diplomele, semn că la instituţiile de învăţământ din această comună se învaţă carte.

Ultimele Știri

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor!

Sute de mii de români vor fi nevoiți să facă acest lucru! E legat de vecinii lor! Aceștia trebuie...

Alte știri din aceeași categorie