9.4 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

Iată cum poţi deveni reporter smartphone!

Alte Știri

Aplicaţia cu ajutorul căreia oricine poate deveni smartphone reporter şi transmite materiale foto-video redacţiilor de ştiri – IndieFrame – împlineşte, astăzi, un an de la lansarea în premieră globală în România.

Creată în Danemarca şi lansată în varianta Beta pe 22 noiembrie 2016, având România ca ţară de test, IndieFrame a adus perspectiva utilizatorilor români de smartphone mai aproape de jurnalişti şi redacţiile media. IndieFrame a fost lansată de doi cineaști și antreprenori din Danemarca – Cecilia Valsted și Lars Brask – și are la bază pe experiența acestora în producția de filme documentare, printre care Burma VJ, nominalizat la Oscar în 2010.

Aplicația a fost lansată cu scopul democratizării presei și încurajării jurnalismului cetățenesc în rândul oamenilor care dețin un smartphone. România a fost aleasă, anul trecut, ca primă țară pentru lansarea IndieFrame, în contextul apropierii alegerilor parlamentare, implicării oamenilor în politică, precum și gradului ridicat de utilizare a smartphone-urilor și a calității infrastructurii IT. Continuarea o găsiţi AICI!
Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie