10.2 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 4 mai, 2024

Contribuabilii şcoliţi asupra modificărilor Codului Fiscal

Alte Știri

Miercuri, 6 decembrie 2017, începând cu ora 12:00, în sala de şedinţe de la sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Arges din Piteşti, Bulevardul Republicii, nr. 118, contribuabilii pot beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri referitoare la modificările aduse Codului Fiscal, prin OUG nr. 79/2017, aplicabile începând cu 01.01.2018.

La această întâlnire vor fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii decembrie 2017, aspecte privind spaţiul privat virtual şi va cuprinde o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri/ consultări pe marginea subiectelor abordate.                                                                                                                                          
Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link:https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.
                           

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie