10.2 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Câmpulung – alte 5 posturi vacante!

Alte Știri

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Câmpulung organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 24 luni cu timp parţial de muncă de 4 ore/zi a funcțiilor contractuale temporar vacante, de îngrijitor bătrâni la domiciliu – 2 posturi.

De asemenea se mai organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcțiilor contractuale temporar vacante, timp parțial de lucru 4 ore/zi de psiholog în cadrul proiectului „Schimbă-ţi viitorul! Dezvoltarea socială şi economică a persoanelor defavorizate din zona de nord a Municipiului Câmpulung” – Program Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4 Incluziune Socială şi combaterea Sărăciei, Contract de finanţare identificat prin ID proiect POCU/20/4.2/103450:

  1. kinetoterapeut;
  2. maseur – 2 posturi.

Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Câmpulung sau la nr. de telefon 0248-531890.

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie