19.6 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: Se schimbă macazul la Clubul Sportiv Muscel!

Alte Știri

Se schimbă macazul la Clubul Sportiv Muscel! Consilierii locali împreună cu primarul Liviu Țâroiu trebuie să ia o decizie importantă în cel mai scurt timp. Asta pentru că a venit o propunere de la Consiliul Județean Argeș privind reorganizarea administrativă a Clubului Sportiv Muscel din Câmpulung. Ministerul Sportului și Tineretului dorește ca toate cluburile sportive din țară să fie administrate de primării.

Dar nu s-a pus încă problema în ce mod, de unde vin banii pentru finanțarea sportivilor, angajaților și a clădirilor. În acest moment Clubul Sportiv Muscel are personalitate juridică, cu regim propriu de administrare şi de gestionare a bugetului şi a patrimoniului, aprobat de adunarea generală a acestuia, în condiţiile legii și se subordonează în mod direct Ministerului Tineretului şi Sportului.

Primarul Liviu Țâroiu a declarat că este de acord cu preluarea acestui club sportiv dar finanțarea pentru buna funcționare a acestuia să fie doar de la bugetul de stat.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie