17.4 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Comunitatea din Mioveni s-a adunat cu mic cu mare, de ziua de naștere a României

Alte Știri

Comunitatea din Mioveni s-a adunat cu mic cu mare, de ziua de naștere a României. Deputatul Simona Bucura Oprescu a avut un feedback pozitiv față de aceast eveniment pe pagina sa de socializare.

,,A fost o bucurie și o onoare pentru mine să particip la “Mica Unire a Principatelor Române”, eveniment organizat de primăria și consiliul local Mioveni.
Mioveniul, cunoscut ca oraș al constructorilor de mașini, dar și ca oraș al tinereții, și-a asumat destinul său național și european și prin cultură și educație”, a scris Simona Bucura Oprescu.

“Mica Unire” a fost marcată printr-un eveniment cu tineri, o acțiune cu elevi și un eveniment care a reunit comunitatea din Mioveni.
Toate acestea au format un eveniment amplu, document pentru dezvoltarea și efervescența unui oraș tânăr într-o zi de Ianuarie 2019.
,,Tinerii din Mioveni sunt inteligenți și deschiși.
Împreună cu parteneri din 16 țări ale Uniunii Europene sunt parte a proiectului “Inovând și Consolidând Europa”.
Fiindcă fără tinerii vizionari din 1859 tinerii din 2019 nu ar fi putut discuta despre România așa cum o știm astăzi este important ca astăzi să vorbim deschis despre viitorul tinerilor din România și din Europa.
Și-am vorbit în cadrul dezbaterii publice “Viitorul tinerilor sub președinția României”, a mai scris deputatul Simona Bucura Oprescu.

Elevii din Mioveni au susținut pe scena Centrului Cultural și un spectacol de suflet intitulat “24 Ianuarie 1859, Mica Unire a Principatelor Române”.

Comunitatea din Mioveni s-a adunat cu mic cu mare, apoi, pe platoul Casei de Cultură, acolo unde și-au dat mâna în Hora Unirii – istorice, de neam și de suflet din Ianuarie 2019.

Ultimele Știri

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a vorbit despre progresele agenției pentru recuperarea prejudiciilor,...

Alte știri din aceeași categorie