7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: Întâlnire emoţionantă după 50 de ani de la terminarea liceului

Alte Știri

Absolvenţii Colegiului Naţional “Dinicu Golescu”, promoţia 1969, s-au revăzut după 50 de ani de la absolvire. Peste 80 de persoane de la fostele clase A, B, C, D, E, F G, au participat la întâlnire, această promoție fiind una deosebită prin faptul că majoritatea au studii superioare, dar a dat şi câţiva oameni de afaceri importanţi pe plan local.

Toți elevii s-au întâlnit în fața colegiului după care au mers în amfiteatrul instituției de învățământ regăsind sala modernizată.

La întâlnirea aniversară, care a avut loc în amfiteatrul liceului, au fost prezenţi zeci de foşti elevi, unii dintre aceştia participând pentru prima dată la o astfel de întâlnire. Aniversarea celor 50 de ani de la finalizarea studiilor liceale a fost una deosebită, plină de emoţie, organizarea fiind una bine pusă la punct.

Ultima întâlnire a absolvenţilor promoţiei 1969 a fost în urmă cu 10 ani. Cu toții au stabilit ca aceste întâlniri să fie măcar anuale, foștii absolvenți au făcut schimb de numere de telefon pentru a ține legătura până atunci.

Au fost amintiţi profesorii acelei perioade, precum şi diriginţii care nu mai sunt în viață pentru care s-a ținut și un moment de regulere.

La întâlnirea au fost prezenți și trei diriginți ai acestor absolvenți care au ținut un scurt discurs.

Petrecerea s-a mutat la un local public din oraș.

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie