13.5 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Rata șomajului în județul Argeș a ajuns la un nivel minim record – 2,85%!

Alte Știri

Rata șomajului în județul Argeș a ajuns la un nivel minim record – 2,85%!
Conform directorului Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, Nicolae Bădescu, “o astfel de rată scăzută a șomajului nu a mai fost înregistrată niciodată”. Este un rezultat firesc al măsurilor luate de Guvern pe baza programului de guvernare al PSD.

“Numărul angajaților în Argeș a depășit 160.000. În același timp, numărul șomerilor a scăzut la cote istorice, dovadă că economia este pe drumul cel bun iar creșterea economică este solidă. Același lucru se întâmplă și în celelalte județe ale țării.
Investițiile publice – în special prin Programul Național de Dezvoltare Locală, dar și din fonduri europene sau din alte programe finanțate de stat, facilitățile fiscale acordate firmelor, programele de stimulare a creării de noi firme și, implicit, de noi locuri de muncă – toate acestea și alte măsuri similare au condus România pe drumul unei performanțe economice care se transpune și în creșterea nivelului de trai al cetățenilor”, a declarat senatorul Șerban Valeca, președinte al PSD Argeș și vicepreședinte al Senatului României.

Ultimele Știri

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranță ouăle roşii

Paște 2024. Cât timp pot fi consumate în siguranţă ouăle roşii. Chiar dacă ouăle crude păstrate la frigider pot...

Alte știri din aceeași categorie