9.4 C
Campulung Muscel
luni, 29 aprilie, 2024

O mulțime de surprize cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului

Alte Știri

Ziua Internaţională a Copilului a fost proclamată de către Conferinţa Mondială pentru Bunăstarea Copiilor în 1925, iar apoi în 1954, 20 noiembrie a fost declarată Ziua Universală a Copilului. Tot în acel an, 1954, UNICEF a emis o recomandare care prevedea ca fiecare stat să sărbătorească “Ziua Copilului”.

Cele mai multe țări însă celebrează Ziua Copilului pe data de 1 iunie. Alături de Romania, alte 47 de state celebrează copiii la aceeași dată.

Majoritatea țărilor au căzut de acord asupra zilei de 1 iunie, prima zi de vară, însă  nu toate statele sărbătoresc Ziua Copilului acum, 22 noiembrie fiind o dată populară în țări precum Canada, Marea Britanie, Suedia, Spania, Olanda, Franța, Grecia sau Islanda.

Primăria orașului, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni pregătesc o mulțime de surprize cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaționale a Copilului. În acest an organizatorii au pregătit în data de 2 iunie, diverse activități recreative, sportive dar și spectacole în centrul civic, pentru copiii din orașul Mioveni.

Ultimele Știri

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung

Andrei Dobrescu și-a depus candidatura pentru primăria Câmpulung. Candidatul de AUR pentru municipiu și-a depus astăzi la Biroul Electoral...

Alte știri din aceeași categorie