11.3 C
Campulung Muscel
vineri, 3 mai, 2024

Centrul Câmpulungului s-a umplut de bicicliști!

Alte Știri

Centrul Câmpulungului s-a umplut de bicicliști! Corturile au fost așezate chiar în jurul primăriei, pe porțiunea de piatră cubică, finalizată în urma lucrărilor de reabilitare. La strat s-au înscris în competiție, zeci de biciliști veniți la Câmpulung pentru a participa la concursul din calendarul internațional UCI, de tip XCO C1, etapă în Cupa Națională de XCO.

A doua zi pe 30 iunie, s-a continuat cu Lupii Dacilor – Trofeul Muscelului, cursa a cărei trasee au tăiat respirația, atât la propriu cât și la figurat. Evenimentul a fost deschis atât pentru rideri amatori cât și profesioniști.

Cupa ”Lupii Dacilor” de la Câmpulung a devenit, încă o dată, una dintre cele mai spectaculoase competiții ale sezonului de MTB, cu trasee variate și numeroase puncte în care ai parte de peisaje fascinante.

Competiția ”Lupii Dacilor”- Trofeul Muscelului, care a făcut deliciul pasionaților de ciclism montan a ajuns la cea de-a VII-a ediție, ce a avut loc sâmbătă și duminică. La concurs s-au înscris peste 500 de participanți, iar mai bine de 300 au luat startul. Chiar dacă terenul care se învecinează cu Bughea de Jos, le-a dat mult de furcă temerarilor care au intrat în cursă, iar porțiunile tehnice au fost dificil de străbătut, satisfacția a fost pe măsură, iar riderii s-au întors acasă cu povești frumoase.

Ca în fiecare an concursul este organizat de Răzvan Jugănaru, multiplu campion național ciclocros și MTB Maraton.

Ultimele Știri

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să facă scandaluri îngrozitoare

E la ordinea zilei. Oameni cu probleme psihice, lăsați de aparținători să hălăduiască pe unde le place și să...

Alte știri din aceeași categorie