17.4 C
Campulung Muscel
joi, 2 mai, 2024

Moș Martin pasionat de raliu!

Alte Știri

Moș Martin pasionat de raliu! Nu s-a mai speriat de cei peste 500 de spectatori și ursul s-a apropiat foarte aproape de asfalt, printre publicul record venit duminică pe traseul de la Lerești-Voina unde motoarele au fost turate la maximum pentru Trofeul Câmpulung Muscel 2019.

Cu 50 de minute înainte de ultima manșă de concurs ursul a oprit pentru maximum 10 minute competiția automobilistică. A fost o problemă scurtă în ceea a privit traseul, un incident care se poate întâmpla când ai de închis o porțiune atât de largă.

Dar cum urșii sunt ca la ei acasă în localitatea Lerești, s-a întâmplat și acest lucru. Arbitrii s-au mișcat prompt. Cursa a fost întreruptă pentru Claudiu Erhan și Cosmin Gruba în zona postului 17. Aceștia au fost nevoiți să revină la start și să reia cursa pe traseu iar ursul s-a retras în pădure. Pe traseu au fost peste 45 de mașini prezente, a fost o superbă etapă făcându-se cunoscută în toată țara.

La scurt timp de la acest incident un alt urs a fost călcat de tren tot pe raza localității Lerești.

 

Ultimele Știri

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor

Semnal de alarmă. Se confiscă banii românilor. Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a vorbit despre progresele agenției pentru recuperarea prejudiciilor,...

Alte știri din aceeași categorie