7.3 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

VIDEO: Elevii școlii gimnaziale C.D Aricescu din Câmpulung au avut parte de o vizită supriză

Alte Știri

Elevii școlii gimnaziale C.D Aricescu din Câmpulung au avut parte de o vizită supriză. Elevii din tribune i-au primit pe sportivii de la Academia de Fotbal Câmpulung cu o galerie ca la carte. Întâlnirea a avut la bază o inițiativă a oamenilor care iubesc sportul dar în primul rând fotbalul.

Academia de Fotbal Muscel este condusă de unul dintre fotbaliștii de marcă ai naționalei, de fundașul Gheorghe Mihali.

,,Nu a fost o zi normală pentru elevii școlii pentru că au întâlnit acești sportivi ci una specială. Pe terenul de fotbal s-au aflat nume sonore din fotbalul românesc și nu numai, jucători care au activat pentru echipa națională, cum ar fi Iulian Tamaș, fotbaliști care au jucat pentru cluburi îndrăznețe. Această întâlnire a fost pentru elevi îndemn la disciplină, acțiune, la competiție care duce la performanță.  Puterea exemplului crează modele”, a declarat directorul școlii Ciprian Neculăescu.

Elevii au avut ocazia să le adreseze o serie de întrebări sportivilor după care au primit autografe pe tricouri.

,,Proiectul nostru abia a început și lumea din oraș este entuziasmată. Aveți în față niște jucători care au activat la un nivel foarte înalt. Vă promitem că anul viitor ne vedem în liga a III-a și apoi în liga a II-a și tot așa. Am rămas impresionat de primirea care ne-ați făcut-o. Cel mai important lucru este să vă ocupați de școală și apoi de sport”, a declarat președintele clubului, Eduard Bână.

 

Ultimele Știri

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel

Veste minunată! Racla cu moaștele Sfântului Nectarie ajunge pentru câteva zile la Câmpulung Muscel. Vorbim aici de o părticică...

Alte știri din aceeași categorie