14.6 C
Campulung Muscel
marți, 7 mai, 2024

Au fost confirmate multe cazuri de gripă în rândul copiilor!

Alte Știri

Au fost confirmate multe cazuri de gripă în rândul copiilor! În județul Argeș s-au confirmat până în prezent 5 cazuri de gripă, toate cu virusul gripal B. Este vorba de 5 copii cu vârste între 5 ani și 12 ani, nevaccinați antigripal.

În acest context D.S.P. Argeș revine asupra importanței vaccinării antigripale ca principal mijloc de prevenție a îmbolnăvirii și respectarea regulilor de igienă personală ca măsură de bază în prevenirea răspândirii infecțiilor respiratorii.

Se recomandă, de asemenea, îmbracaminte adecvată temperaturilor de afară, evitarea aglomerațiilor, aerisirea zilnică a încăperilor, izolarea la domiciliu în cazul în care prezentați simptome specifice unei infecții respiratorii și adresarea către medic pentru prescrierea tratamentului adecvat, evitându-se automedicația.

Ultimele Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de...

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență,...

Alte știri din aceeași categorie