13 C
Campulung Muscel
duminică, 5 mai, 2024

O câmpulungeancă și-a uimit noul pretendent cu o surpriză de proporții!

Alte Știri

O câmpulungeancă și-a uimit noul pretendent cu o surpriză de proporții! Nu a cucerit doar un concurent din emisiunea ”Mă însoară mama!” ci l-a lăsat și pe Cove, prezentatorul emisiunii fără grai.

La doar 19 ani ai ei, a venit în emisiune să își găsească alesul, extrem de hotărâtă, și a arătat că pe lângă frumusețe și tinerețe are și alte atuuri. Îi plac poeziile și auzind acest lucru, posibila soacră i-a cerut să le spună, atât ei cât și fiului său, să recite o poezie în emisiune, probabil să o testeze pe tinerica din Muscel.

Astfel, Ioana, din Câmpulung Muscel, a recitat poezia ”Noi vrem pământ”, de George Coșbuc, intonând extrem de frumos, lăsând auditoriul fără suflu. Până și prezentatorul emisiunii s-a arătat uimit de calitățile fetei studente la Academia de studii economice. L-a cucerit, cel puțin în această primă probă, pe cel pentru care venise în emisiune, și a fost aleasă să meargă mai departe.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie