8.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 27 aprilie, 2024

Măsuri dispuse la Administrația Bazinală de Apă Argeș-Vedea

Alte Știri

Având în vedere măsurile dispuse la nivel național și județean pentru gestionarea infecțiilor cu COVID -19 dar și pentru suținerea unei atitudini civice responsabile, Administrația Bazinală de Apă Argeș – Vedea a hotărât adoptarea de măsuri proprii pentru protecția salariaților și prevenirea apariției infecțiilor.

Măsurile constau în:

  • afișarea la avizierul de la intrarea in instituție și unitățile subordonate a măsurilor comunicate de Ministerul Sănătății pentru prevenirea infecțiilor;
  • asigurarea de materiale igienico-sanitare pentru dezinfecția mâinilor la nivelul fiecărui birou și a suprafețelor pentru personalul angajat la sediu ABA Argeș Vedea, SGA/SHI, formații de lucru, obiective hidrotehnice, etc;
  • limitarea accesului publicului în instituție, în perioada 11-31 martie 2020. Persoanele care doresc să depună documentații, cereri sau solicitări vor fi însoțite de personalul ABA Argeș – Vedea la registratura unității/lor urmând a părăsi instituția după înregistrarea documentelor.  Se recomandă publicului să transmită solicitările prin e-mail sau fax.
  • interzicerea accesului persoanelor din afara instituției cu autoturismele proprii;
  • evitarea pe cât posibil a deplasării personalului în județele/zonele în care sunt înregistrate cazuri de îmbolnăviri. Se exceptează de la această situație activitățile de control și inspecție, care se vor desfășura conform programului.
  • suspendarea activității “Săptămâna porților deschise” la unitățile și lucrările hidrotehnice administrate și evenimentele programate pentru sărăbătorirea Zilei Mondiale a Apei care implică participarea preșcolarilor, elevilor, studenților sau a persoanelor din afara instituției până la o dată ulterioară.
  • întocmirea unui plan de asigurare a funcționării instituției cu personal redus în caz de necesitate. 

În funcție de evoluția situației la nivel național  și a hotărârilor Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență și Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, măsurile pot fi modificate sau prelungite.

Ultimele Știri

Super oferte la Carrefour în zona Carusel. Produse până la 5 LEI

Super oferte la Carrefour în zona Carusel. Produse până la 5 LEI. Noul hipermarket Carrefour cu numărul 57 din...

Alte știri din aceeași categorie